Untitled

Jag fick i nyligen hem en Tefal Actifry som jag ska testa och recensera här i bloggen.

Förutom att kunna läsa om vad jag och familjen tycker om att laga fettsnåla pommes frites, så kommer även en av mina läsare kunna vinna denna coola köksapparatur som är värd 1990kr. Är du intresserad av att vinna en Tefal Actifry? Här kommer de enkla tävlingsreglerna!

 • Dela tävlingen på en av dessa platser; Facebook, instagram, Twitter.
  (Facebook, dela det här inlägget. Instagram, dela bilden. Twitter, dela bilden eller länken till inlägget. )
 • Kommentara det här inlägget, berätta hur du delade och hur jag kan se det. – Jag måste kunna se det = dela offentligt!
 • Berätta varför du vill vinna!

Enkelt, eller hur?

Sjävklart blir jag glad om du vill dela tävlingen på flera ställen, men det ger dig inte extra vinstchanser.
Tävlingen pågår i två veckor, alltså till den 27/7 2014 kl 23.59. Vinnaren presenteras här den 28/7.

47 Thoughts on “Vinn en Tefal Actifry!

 1. Delar på FB som Camilla Engstrand.

  Denna skulle vara toppen hemma hos oss med två barn och två tonåringar som älskar friterat, t ex pommes. Med ActiFry kan vi äta friterat med mindre fett!
  Win win för alla!

 2. Anna Andersson on 12:42 14 juli, 2014 at 12:42 said:

  Har delat på fejjan. Hoppas på att vinna Denna för att kunna ordna god fredagsmiddag även när familjens ”nya” liv börjar! (Efter semestern…) :)

 3. lotta hellström on 14:36 14 juli, 2014 at 14:36 said:

  Hej!

  Jag är jättegärna med och tävlar. Har delat på facebook https://www.facebook.com/charlotta.hellstrom.9
  Om jag har turen att vinna skulle jag bli jätteglad. Det finns så mycket jag skulle vilja prova på att laga i denna manick om jag den fick. Inte bara kött, fisk och grönsaker utan mest sugen är jag faktiskt på att provbaka mitt friterade bröd från Tobago i den. Tänk om det funkar, då skulle man kunna njuta de underbara bröden oftare.

  Sommar hälsningar
  Lotta

 4. Solbritt Ilkert on 14:39 14 juli, 2014 at 14:39 said:

  Har delat på min tidslinje på facebook under mitt namn.
  Vill jättegärna vinna denna och kunna göra ännu mer smarrig mat som jag kan bjuda alla som kommer på.

 5. Delat på fb, Annica Nilsson.

  Jag har en dotter som älskar friterat så detta skulle vara sjukt bra att ha hemma då jag är rädd för att fritera så mycket . :D

 6. Jag har delat på fb här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/479917385475680

  Jag äter enligt LCHF sedan 1 ½ månad tillbaka och kan inte leva utan ugnstillagade grönsaker: kålrabbipommes, blomkål med curry, broccoli med chili & vitlök, vitkål med spiskummin, grönkål au natural (eller som chips, mums!), paprika, lök. Men det är så omständligt att tillaga i ugn, och det osar i hela huset. Dessutom behöver använda lite väl mycket fett; fett som jag gärna skulle äta i andra former. Även barnen älskar alla ugnsbakade grönsaker, såväl som pommes – men de äter ju inte enligt LCHF; så att slå två flugor i en smäll genom att kunna laga mat till oss alla samtidigt, och dra ner på fettet för barnens skull vore ju perfekt. Jag skulle använda den typ … varje dag. Jag drööömmer om en Actifry!

 7. Lotta Pota on 16:59 14 juli, 2014 at 16:59 said:

  Hej på dig
  Jag är gärna med :-) Jag har delat tävlingen på Facebook här:
  https://www.facebook.com/bondmoran.charlotte/posts/499541223512435

  Det här vore en underbar vinst då vi älskar friterat här hemma!! Vi friterar gärna egna pommes, vårrullar, dim sum (de som ska friteras, de andra ångkokar vi), kyckling, räkor, svamp och allt möjligt gott.

  Vattenkastanjer rullade i socker och inlindade i bacon är underbart gott att fritera!!!

  Den här hade verkligen blivit välanvänd!! :-D

  /Lotta

 8. Åhhh delar så gärna så, under Ewa Svedmarker på FB.

  Att få vinna denna vore jackpott! Vi har blivit lite för runda och goa i den här familjen. Ja alltså de vuxna då förstås… Så vi behöver verkligen en nyttig maskin i vårt hushåll!!
  Jag tycker det vore spännande att provlaga många olika grönsaker och annat mumsigt i den mystiska maskinen :)

  Kram

 9. Jag har delat på Instagram och en sådan underbar köksmaskin skulle vara perfekt då jag äääälskar pommes men vägrar ha riktig fritös nu när jag äntligen äter nyttigare, tränar och har tappat 15 kilo!

 10. Delar på FB som Jessica sundberg1

  Min man på sin växande mage brukar klaga, ”Måste du så god mat alltid laga?”. ”Jag vill bli mätt, men snälla, dra ner på mängden fett”. Med en ActiFry från Tefal, kan han äta pommes och lökringar utan samvetskval. Situationen blir win-win, så jag hoppas den blir min!

 11. Jessica Olofsson on 12:35 15 juli, 2014 at 12:35 said:

  Delat här https://www.facebook.com/jessica.olofsson.900

  Vilken vinst, den vill jag gärna vinna eftersom jag och mannen vill äta mer nyttigt för vårt nya liv innebär mindre fett, dessutom skulle det vara spännande med allt nytt man kan laga. Jag vill så gärna ha den hjälpen till ett nytt och hälsosammare liv för oss alla.

 12. Delar på instagram. Vill gärna vinna denna till min mamma som fyller 60 år snart och inte har någon fritös. Mina ungarna älskar friterat och detta hade blivit perfekt då hon håller igen på fett. Perfekt kombi, hon kan bjuda ungarna på friterat och ändå äta själv. /Linda

 13. Delar denna tävling på FaceBook

  • Vi skulle verkligen vilja vinna denna fantastiska grej,
   Det blir rätt mycket onyttiga pommesfrites hemma hos mig.
   Bättre matvanor behövs verkligen här,
   Så nät jag såg Actifry blev jag genast kär.
   Jag visade den för min man som sa,
   Oj en så. Där skulle vi verkligen behöva ha.
   Så nu håller vi alla tummar och tår,
   Att vinsten hem till oss går.

 14. Anna Lundqvist on 10:35 16 juli, 2014 at 10:35 said:

  Jag är supergärna med och delar här https://www.facebook.com/annab.lundqvist/posts/1643573749201341

  Tanken på att man kan göra det där friterade och lite onyttiga nyttigt helt plötsligt tilltalar mig enormt. Älskar friterat men aktar oss för att äta det för mycket. Med denna hade man inte behövt fundera på det där ju.

 15. Christina Frisberg on 10:42 16 juli, 2014 at 10:42 said:

  Klart jag hänger på i tävlingen och har ju delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Ja vi älskar ju friterad mat men man måste ju försöka att hålla igen på de oljedrypande små godbitarna men så ser jag detta och vips så kan det bli tillåtet för det går ju inte åt många droppar fett till detta lilla under Tefal Actifry :) ja jag hoppas bli den lyckliga som kan fortsätta att äta friterat och ändå inte svälla i midjan så fasligt!! :)

 16. Irene Helmersson on 13:39 16 juli, 2014 at 13:39 said:

  Dottern blir allt mer hälsomedveten och odlar mycket eget här hemma. Men vi båda gillar fortfarande onyttig mat också och det vore så mycket bättre att kunna fixa egna pommes till maten än att behöva åka till McDonalds för att få de goda pommesen… ;)
  Har delat tävlingen under mitt namn Irene Helmersson.
  https://www.facebook.com/irene.helmersson.7?fref=nf

 17. Pingback: TEFAL – 27/7 | BLOGGTÄVLINGAR

 18. Jag är gärna med och tävlar. Jag har delat på FB och taggat dig (och i min tävlingstipsarblogg såklart).

  Vi gillar verkligen pommes och att då kunna göra en nyttig variant vore superbra. Att man sedan kan göra massa annat skoj och att det sköter sig självt är ju fantastiskt. Hoppas på tur.

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/07/16/tefal-277/

 19. * Delar offentligt på facebook: Celine Naminah

  * Vinner ja så kommer det att bli en present till mina underbara svärföräldrar. Det är svårt att komma på något att ge till dem, för de har typ allt. Men inte detta… =)

  Önskan: Snälla, om jag vinner kan du väl lämna en kommentar min blogg med direktlänk. Jag använder nästan alltid mobilen på nätet.

 20. Nadia Walaf on 0:14 17 juli, 2014 at 00:14 said:

  Jag har delat på facebook som Nadia Walaf.

  Jag vill vinna eftersom killarna här hemma älskar friterat medan jag hatar doften. Med en Tefal Actifry hade vi kunnat ha goda friterade saker och sluppit det mesta av stanken, Och jag hade kunnat prova att göra rotfruktschips!

 21. Åhh… den skulle jag så HIMLA GÄRNA vilja vinna !
  Både jag om mannen försöker äta nyttigt, men älskar friterat och jag vet ärligt talat inte hur många gånger vi har vart och tittat på dom där i affären,
  men när man bygger hus finns det av någon ”märklig” anledning ALLTID något som man behöver liiite mer – tyvärr !

  Därför håller jag tummarna för lite ”värmländs bonnröta”.
  ( och för er som inte vet vad det är så är det bara ett annat ord för tur ;) )

  Delar på FB – Michaela Ambjörnsson

 22. Malin Svensk Björck on 23:11 17 juli, 2014 at 23:11 said:

  Hej!
  Jag delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Jag skulle vilja vinna för jag älskar strips tex men det är ju inte det nyttigaste man kan äta ;-)
  Så det vorw jättekul att få vinna en sån här och experimentera fram god mat som är nyttigarw än vad det brukar vara.
  Sen skulle det underlätta för mig också i köket, då jag är handikappad.
  Så nu håller jag tummarna :-)
  Ha en härlig helg!
  Mvh
  Malin

 23. En fritös är något jag önskat mig sedan jag flyttade själv, behöver kunna variera lite mer med middagen men samtidigt vill jag få fram ett så nyttigt alternativ som möjligt, så det skulle vara riktigt roligt att vinna denna! Ekonomin räcker inte riktigt till sådant när man lever på föräldrapenningen med två små som växer så det knakar :)

  Delat inlägget på facebook – https://www.facebook.com/CarolineAndersson93

 24. Ja ingen skulle bli gladare än jag, om jag fick chansen att prova
  denna Tefal Actifry! Har inte vågat mig på ngn ”hemmafritering”
  sen den gången jag brände hand och arm, och nästan satte
  eld på köket! Men när jag nu läser om alla fördelar med denna
  apparat, så slår det mig, att den måste ju vara ”drulle” testad
  så t o m en klantfia som jag skulle klara av att hantera den!
  Så därför slänger jag mig med liv och lust in denna tävling…
  Äter ju bara grönt, så det är just grönt som kommer att
  tillagas, och det första jag vill laga till är, ”fyllda & friterade
  zucchiniblommor” så himla gott, och wow tänk att kunna
  göra det själv hemma, och så den obligatoriska friterade
  bananen, förstås! Bara en massa smaskens!

 25. Och så delar jag inlägget på IG, (marielyander)

 26. Arne Zettermark on 17:49 19 juli, 2014 at 17:49 said:

  I want a Tefal actifry
  and the reason why
  is when it comes to cooking
  I want it all tto be so good looking
  that the guests are crying.

 27. delat på facebook: nathalié eriksdotter teodorson (länk: https://www.facebook.com/OnlyYarp/posts/4207771009141)

  jag är ju givetvis med!
  det har tagit slut mellan mig och min sambo, så nu ska jag flytta. det blir delad vårdnad och hela köret och då vill jag ju såklart att vår lilla tjej ska få hemlagad mat även hos pappa! men han är HELT värdelös i köket. förlåt, men det är han verkligen, haha!

  denna skulle faktiskt vara perfekt att ge till honom så jag vet att han äter bra mat och inte bara utemat och ungkarlskäk. då vet jag att även dottern får god och vällagad mat! sen kanske han t.o.m skulle kunna bjuda hem mig på mat och visa att han gör det för både sin egen och vår dotters skull =).

 28. Jag är med och tävlar. Delar på fb: https://www.facebook.com/nilssonpettersson, har delat offentligt :)

  Detta vore toppen, av både egoistiska och omtänksamma skäl ;)
  Jag är ju opererad och måste tänka steget längre när det gäller mat osv. Men vem vill inte njuta av pommes någon gång ibland? Att då få de fettsnålare än annars vore ju great – då KAN jag äta dom! ”Vanliga” friterade pommes kan jag verkligen inte äta utan tokdumpen – så det vore kul att faktiskt få njuta av några pinnar ibland!

  Men även för de andra i familjen… jag tillagar aldrig pommes eller annan friterad mat här hemma just för att jag själv inte kan äta det. Så för deras skull vore det ju också skoj – och gott! :)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 29. Anna Lundqvist on 9:52 21 juli, 2014 at 09:52 said:

  Delar här https://www.facebook.com/annab.lundqvist/posts/1646369752255074

  Hela familjen älskar friterat men tyvärr brukar det ju normalt inte vara ett dugg nyttigt. Här skulle vi verkligen kunna frossa i alla härligheter utan att behöva vara rädd för ringarna runt magen. Att den dessutom är lätt och smidig att använda gör ju inte saken sämre.

 30. Johanna Englund on 16:20 21 juli, 2014 at 16:20 said:

  Skulle gärna vilja vinna denna! Helt ärligt har jag aldrig sett en sådan men den låter ju riktigt bra, ska snart flytta hemifrån så den kanske kan hjälpa mig så jag inte svälter ihjäl alternativt blir tjock av allt friterat ;) har delat bilden på min instagram :hejsanhoppsan18

 31. Miriam Axelsson on 21:45 21 juli, 2014 at 21:45 said:

  Detta är en riktig dröm-super-dunder-bra kökspryl som står allra, allra överst på min önskelista!!
  I våras gjorde vi oss besväret att odla egna potatisar och de smakar helt underbart vill jag lova nu när vi tar upp de fina gyllengula potatisarna! Tänk att dessutom kunna göra egna pommes av dem! Det vore helt underbart och dessutom med LÅG fetthalt!

  Hoppas kunna fjäska lite med att jag gått in och röstat på ert bidrag i Brasilien-tävlingen ! :)

  Nu håller jag alla tummar och tår och delar offentligt på facebook!
  https://www.facebook.com/miriam.axelsson.9/posts/691232854282881

  • Hej Miriam, Tusen tack för att du röstade på oss i tävlingen. Gällande Tefal-tävlingen kommer jag be om hjälp av några utomstående som får läsa alla fina bidrag, men som inte känner igen några av namnen. Sen får de enas om vem som är vinnare i tävlingen och har skrivit det bästa bidraget.
   Kramar Marie

 32. Jessica Hellström on 20:49 22 juli, 2014 at 20:49 said:

  Hej!
  Klart jag vill vara med i tävlingen, världens bästa pris ju :-)
  Har delat den vidare på min facebooksida:
  https://www.facebook.com/jessica.hellstrom.58

  När Tefals Actifry hos oss gör entré
  blir middagarna här framöver en given succé
  för när familjen har ordet
  ska det massor av friterad mat (potatis,lök, fisk, kyckling) på middagsbordet
  det är verkligen ingen hemlighet
  att varierad och nyttig mat är det bästa vi vet!!

 33. Aini Blomkvist on 16:30 24 juli, 2014 at 16:30 said:

  Jag vill gärna vinna en egen Tefal Actifry.
  Älskar pommes och vad är godare än egna hem gjorda
  och nyttiga sådana.

  Så därför delar jag på både Facebook och Twitter.

 34. Den här vill jag vinna! Förutom att kunna göra fettsnålt friterat så kan jag verkligen *veta* att ingenting av det minsta kärleken är allergisk mot smugit ned i maten och ändå ge henne de älskade pommesen – efter en liten olycka med dem på restaurang får hon inga längre och det kan hon verkligen verkligen inte förstå ♡

  Delar som lannalandet på instagram

 35. Har delat på instagram som @tarttessan. Delar på facebook med med där ser du mig nog inte :-). Håller tummar och tår.

  • Motivering med kanske :-)
   Jag älskar knaprig mat och tyvärr innebär det ofta fett. Alltså får man välja sina stunder och då blir det oftast pommes som barnen gillar. Med en Tefal Actifry skulle vi kunna äta knaprig mat ofta och förhoppningsvis även testa något annat än pommes.

 36. Har delat inlägget på FB här: https://www.facebook.com/ironnlid?fref=nf
  Motivering:
  Friterat är familjens absoluta favorit
  här äter vi opp varenda bit
  men tänk om man kunde på fettet spart
  det vore ju otroligt smart
  och tänk att kunna laga vår älsklingsmat
  så enkelt och gott i egen apparat!

 37. siddika shereef on 17:34 26 juli, 2014 at 17:34 said:

  Åker till mc Donalds bara en gång i året eftersom vi får gratis kort via de klara inte ekonomi hoppas på vinsten så kan jag överraska mina små gubbar varje vecka.

 38. Aina.andersson@zonline.se on 15:00 27 juli, 2014 at 15:00 said:

  Hej!
  Vilken dröm att kunna äta friterat utan dåligt samvete! Jag vill kunna njuta lite oftare av de vårrullar och friterade bananer jag lärde mig på Thaimatlagningen i våras.
  Har delat på https://www.facebook.com/aina.andersson.3

 39. Pingback: Sista dagen att tävla om en Tefal Actifry | What I want!

 40. Har delat på: https://www.facebook.com/maria.andersson.7792052
  Finns inget godare än hemmagjorda rotfruktschips. Vinner jag kan jag frossa konstant!

 41. Jag har delat på Twitter – rosabubblase

  Vi var iväg i Schweiz nu i somras och bodde i min gudmors sommarhus. Där har de en fritös, som vi fullkomligt levde av och nu är vi så sugna på en egen att ha här hemma. Då hade vi gärna sett att det var en mer hälsosam variant, så den här hade varit perfekt! =)

  Så nu håller jag tummarna!

  Med vänlig hälsning,
  Johanna Håkansson

  rosabubbla@icloud.com
  http://www.rosabubbla.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation