140728 Tavling Avslutad

Tävlingen är avslutad och vi har en vinnare!

Jag fastnade för ett bidrag där den tävlande bjöd på sig själv och även lite humor. Jag lät också två vänner och maken läsa igenom alla tävlingsbidrag och vi är överens.

Motiveringen lyder:

Jag är ju givetvis med!
Det har tagit slut mellan mig och min sambo, så nu ska jag flytta. det blir delad vårdnad och hela köret och då vill jag ju såklart att vår lilla tjej ska få hemlagad mat även hos pappa! Men han är HELT värdelös i köket. förlåt, men det är han verkligen, haha!

Denna skulle faktiskt vara perfekt att ge till honom så jag vet att han äter bra mat och inte bara utemat och ungkarlskäk. Då vet jag att även dottern får god och vällagad mat! Sen kanske han t.o.m skulle kunna bjuda hem mig på mat och visa att han gör det för både sin egen och vår dotters skull =).

Grattis till Nathalié till vinsten som kommer med posten!

2 Thoughts on “Vinnaren av en Tefal Actifry

  1. Tusen tack!

    Ska bli jätteroligt att få överraska honom med denna :) :). Har mailat!

  2. Woow ! grattis Nathalie till Actifry nummer TVÅ !! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation