I måndags hade Babystudion fotografering och barndans i Vasaparken i samarbete med Kühlers dansskola.
Vi kom direkt efter Ylvas sovstund, men det blev ganska sent så det blev en snabb fotosession.

IMG_2948

Här är min absoluta favoritbild från fotosessionen. Fotografen var superduktig och Ylva var en liten hjältinna. Det var kallt och blåsigt men ändå fick vi så här fina bilder under en superkort fotosession.

IMG_2954

IMG_2958e

IMG_2968_crop

Visst blev bilderna fina? Det är så roligt och värdefullt att ha fina bilder tycker jag. Jag tar själv hur mycket bilder som helst, men de kan inte mäta sig med bilder tagna av någon som kan.

Babystudions ägare Lisa har skrivit ett helt fantastiskt inlägg här där hon skriver att hon tycker fina bilder på barnen borde vara en rättighet. Hon bjuder generöst in familjer som inte har råd att komma till fotograferingarna i höst. Läs inlägget här.

För er som vill boka boka en tid på nästa babyfotografering så är det en nu redan i helgen. Anmäl dig här.

Det finns även en sida (här) där man kan se alla höstens datum och anmäla sig. Där det även finns mer info. Jag och Ylva kommer definitivt att gå på någon mer fotografering i höst. Det var verkligen superkul i helgen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation