130901 Barnens hopp_logo

Barnens Hopp är en välgörenhetsförening som hjälper barn i Ukraina till ett bättre liv.  Jag hittade Barnens Hopp när jag såg ett inlägg och en uppmaning om föreningen hos bloggaren Malin Jädergård att följa föreningens instagramkonto.

130901 Barnens hopp_bloggare

Malin och Tilde Fröling hjälper Barnens Hopp genom att skaffa sponsorer till en auktion den 27 september i Häggvik där intäkterna går till föreningen. Vill man stödja föreningen så kom till auktionen och buda och sprid deras instagramkonto genom att fota dig själv och hashtagga #barnenshopp.

130901 Barnens hopp

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation