Det har varit så spännande i slutet på Valios tävling om en resa. Äntligen är tävlingen över så jag kan sluta tjata på er att rösta, haha! Tusen, tusen, tusen tack till er som har röstat, delat och engagerat er. Både jag och Soldaten är superglada! Ylva förstår inte riktigt vad det är som händer annat än att hennes föräldrar är jätteglada.

140805 Wig Collage_e

Väldigt spännande tyckte Ylva när vi igår kl 21.30 på kvällen gick ut på Nytorget för att dansa. Jag hade ju lovat er att Soldaten skulle dansa en regn- eller soldans om han vann tävlingen så det var bara att bege sig ut. Jag tror Soldaten inbillat sig att det skulle vara lite folk i parken, men det var helt fullt! Alla parkbänkar vara fulla med kvällsnjutare, men det var bara att börja dansa. Ylva var med hela vägen och hjälpte till. Hon hade gärna avslutat kvällen med ett bad i Nytorgsfontänen, men det har vi redan provat. :)

För er som inte sett Soldaten regndans så kommer den här!

Tusen tack allihop som röstat (tror inte att jag kan säga det tillräckligt många gånger) hoppas ni följer oss på vår resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation