Det började som en notis i telefonen. ”Tack för ditt köp på… ”

Espresso House nya app hade just släppts och jag var snabb att både ladda ner och börja använda appen. Espressokortet som annars har varit mitt bästa kort i plånboken började damma i sitt fack och behövdes ju inte längre liksom. Allt var ju så smidigt med mobilen…

Tills notisen kom. Jag hade alltså handlat något nånstans där jag faktiskt inte befann mig. Okej, men det kanske är något fel tänkte jag och försökte hitta notisen i appen. Det gick inte. Då kunde jag ju inte göra något åt det.

Det gick ett tag och jag fyllde på kortet igen och fikade på… Sen i lördags när jag var i Kista med familjen så kom nästa notis. ”Tack för ditt köp i Nacka Forum.” Mina 73 kr på kortet var helt plötsligt 11 kr.

Jag gick och pratade med närmaste Espresso House, jag var fortfarande helt övertygad om att jag hade kortet i väskan. Men efter en check hade jag ju inte det och det måste blivit stulet tidigare när den första notisen kom upp. Härifrån ringde jag kundtjänst som inte var öppen på helgen… Suck!

På måndag 8.30 ringde jag kundtjänst. Blev kopplad till en telefonsvarare. Ringde igen, samma sak. På fjärde försöket bad jag att få prata med en person och inte en svarare. De erbjöd sig att ta ett meddelande. Ringde igen och jag skulle nu få prata med ekonomichefen, inget svar, men de kunde lämna meddelande till honom också.

140908 Espressohouse

Jag satt på Espresso House Drottninggatan och kände mig obetydlig i den stora upptagna organisation som Espresso House verkade vara. Min år som kund verkade inte vara värda ens ett telefonsamtal. Jag betalade för min latte och skrev att jag ville göra slut. Där trodde jag det skulle sluta.

140909 Espresso House tweet

Men så kom det här tweetet från Espresso House. När jag satt och dåsade efter operationen av käken och var allmänt eländig. Vilken räddning. Precis i rätt tillfälle visade de att jag som kund faktiskt betydde något.

Mitt tidigare kort är nu spärrat med texten ”SPÄRRAT! STULET!” och uppmaningen att kontakta polis! Så nästa gång tjuven drar mitt kort så kommer den få en överraskning! Jag blir så jävla sur, hur kan man med gott samvete gå och fika för någon annans pengar.

Espresso House plockade upp mig och trollade sig in i min app i telefonen som helt plötsligt nu har ett nytt kortnummer och ett kort på väg hem till mig. Jag vill verkligen tacka Espresso House för att de tog mig seriöst när jag väl fick kontakt med rätt person. Jag tror dock de behöver jobba på att få växeln att koppla samtalen till rätt person så hade jag kanske fått hjälp direkt. Slutet gott allting gott och imorgon ska jag förnya min relation med mitt kära Espresso House.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation