Jag hade tänkt mig en helkväll med massor med inlägg i bloggen, men jag fastnade på vägen, har så mycket att dela med mig av men ingen ork i kroppen just nu. Så tråkigt. Jag har gjort allt och inget på datorn samtidigt. Inget fokus alls.

Tillslut kände jag mig feberfrossig. Satt och huttrade i köket och kände hur halsen och tungan började tjockna. Så jag la mig i sängen… för en förkylning på den här käkoperationen är nog mer än jag klarar.

IMG_8978e_c

Såhär såg vi ut när vi hämtade upp Ylva på förskolan idag. Soldaten och hamstern.

2 Thoughts on “Känner mig hungrig, trött och sjuk…

  1. Såna dagar har man ju ibland eller ja, för mig känns det som om jag varit ofokuserad de senaste tre veckorna efter semestern, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation