140909 Inskrivning Collage

Jag skrevs in imorse vid halv åtta. Jag hade fått instruktioner om att duscha på morgonen och att inte äta något efter midnatt. Natten till idag kunde jag inte sova så jag satt uppe och målade naglarna i några timmar. Knäppa jag, gissa vem som fick ta bort alltihop med aceton direkt?

Jag var nästan fnittrigt nervös när det väl var dags för mig att åka ner till operation. Ja la mig själv på operationsbritsen och en student tryckte syrgasmasken alldeles för hårt över mitt näsben. Det sista jag kommer ihåg var att en vänlig kvinna stoppade om mig med en filt och strök mig över benet.
Sen vaknade jag med ett ryck, som om det bara gått några minuter, och jag frös så jag skakade tänder. Det kändes som att jag ville sova mer och längre men att jag var för kall.

140909 Op timestamp

Mina läppar har blivit giganstiska och jag känner mig som en hamster i ansiktet!

Jag fick komma upp på avdelningen ganska snabbt och där kunde jag ta mig en titt på mitt nya ansikte för första gången. Åh, så svullen jag är nu. Det känns spänt i hela ansiktet och jag har svårt att prata. Superskönt dock att jag slapp gummisnoddarna i munnen. En sköterska på uppvaket sa att läkaren hälsat att de inte behövdes. Yaay. Undrar om jag kommer kunna äta som jag ska tidigare då? Det värsta är munsåren. Svider och spänner. Det gör verkligen superont att öppna läpparna.

140909 Visitors Collage_text

Jag fick tre finbesök på sjukhuset. Jasmin som är tandläkarstudent och var i närheten droppade förbi och kollade hur jag mådde. Mamma och Soldaten kom också förbi med tidningar och förnödenheter. Tack! Nu ska jag ordna inför kvällen och mysa ner mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation