140903 Teeth Collage_ecImorgon är det dags för operationen och jag har varit lite nervös hela dagen. Egentligen är jag mest nervös för att jag inte riktigt vet vad jag ska förvänta mig. På eftermiddagen idag hade jag fortfarande inte fått veta vilken tid jag skulle befinna mig på sjukhuset, vid mitt senaste besök sa det att det skulle höra av sig idag och berätta mer… dagen innan!??!

När klockan blev 14.50 ringde jag Käkkirurgiska avdelningen på sjukhuset eftersom deras telefontid slutade vid 15. Hon som svarade lät irriterad och sa att de ringer alla samtal mellan 13-17 och att det ju var flera timmar kvar innan kl var 17 så jag fick minsann skaffa lite tålamod så skulle de ringa sen…

Jag förstår inte riktigt hur de tänker. Jag vet ju att jag ska opereras imorgon och har inte bokat in något annat, men man kan ju ändå behöva planera hur och när man ska vara på plats och synka med familjen. Om man tex är ensamstående kan man ju också behöva planera lite mer runtomkring. Eller är det bara jag som överreagerar? De ringde i alla fall upp och 07.15 ska jag befinna mig på sjukhuset, nyduschad och fastande sedan midnatt.

När jag kom hem från jobb och ett sista tandläkarbesök idag så kände jag mig inte hungrig. Jag gick in i mitt vanliga stressbeteende och började spela spel på mobilen tills Soldaten kom och fick mig att äta lite mat. Han hade lagat köttfärssås och spagetti som han värmde upp åt mig. Underbaraste mannen. <3

140908 Nattmat Collage

Efter två portioner övergick jag till att stressäta Lindahls ryska yoghurt direkt ur burken samtidigt som jag tittade på netflix. Nu sitter jag och målar naglarna i en snygg ljusljusljus-rosa färg från essie som jag toppat med glitterlack från wet’n wild. Visar imorgon. Ska lägga mig så snart lacket torkat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation