IMG_8037e

Jag tittar inte så ofta på skräckfilm, oftast för att jag blir så himla rädd ganska lång tid efteråt. Men när jag blev inbjuden till smygpremiären av nya As Above So Below kunde jag inte låta bli att tacka ja.

Soldaten är på övning den här veckan och kommer inte hem förrän på fredag så jag frågade Anna och Nicke om de ville följa med. Jag fick med mig Nicke som kom in till stan efter jobbet och vi hann ta en fika innan det var dags att gå till biografen. Jag tycker jättemycket om både Anna och Nicke så det var kul att en kompis sambo kom in till stan för att se bio tillsammans med mig, då är våra respektive också våra vänner, inte bara bihang till trevliga helghäng mig och Anna emellan. Kul!

IMG_8039e

Red carpet - Niklas, jag, Jenny, Eddie

I kön träffade jag snyggingen Deers och hennes man. Så skönt att hitta fler man känner så kan man omringa sig med vänner när man blir skraj.

As Above So Below Collage

Jag tyckte filmen var riktigt spännande och läskig med en bra bakgrundshistoria. Det var en ganska lång uppbyggnad innan det läskiga började och var nästan som Treasure Hunt kombinerat med Blair Witch project. I slutet var jag ganska rädd och missade en del medan jag gömde mig under min jacka. Men jag tycker filmen var bra och Niklas som är intresserad av historia sa att många referenser stämde vilket ju är kul om man är en sån som annars stör sig på felaktig information i filmer.

Vill du bli skrämd på bio kan jag absolut rekommendera den här filmen. Jag har själv varit nere på guidad tur i Paris katakomber och tyckte det var lite extra kul pga det. Jag vet inte om filmen kommer göra att fler eller färre personer besöker Paris katakomber i framtiden. Vad tror ni?

Tusen tack till Ylvas gudmor Sophia som tog hand om Ylvas nattningsrutiner för att jag skulle kunna komma iväg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation