140907 Minneslada collage

Ylva har en minneslåda där jag har lagt undan speciella plagg från hennes första två år. Här finns kläder som hon har fått i present, klänningen hon hade på vårt bröllop och plagg som jag känner har ett stort affektionsvärde för mig. Ylva bryr sig nog inte så mycket alls och ibland kan jag känna mig fånig som sparar så  mycket av hennes gamla kläder. Jag har i alla fall begränsat mig själv till en låda.

Har ni likadant? Sparar ni på mycket eller säljer ni, ger bort eller kastar?

3 Thoughts on “Ylvas minneslåda

  1. Jag har sparat barnens första kläder, sedan har jag sparat en del kläder som dom fått, men det mesta jag sparat är sånt som är i fint skick ifall det blir en 3e, men sen har jag gått igenom det flera gånger och rensat bort mycket av det jag sparat, älskar ju att handla kläder så jag använder nästan ingenting av det som fanns sparat åt Adea nu, så tvivlar på att jag gör det sen med ;)

  2. Det kommer jag nog också att göra! Min mamma sparade hur mycket som helst men slängde det för ett par år sedan så nu tror jag inget är kvar, lite synd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation