Snowride Ylva och Marie

God jul alla fina läsare! Hoppas ni får en fantastiskt fin dag!

Jag har bestämt mig för att ta en bloggpaus här på whatiwant.se för att kunna fokusera mer på livsstilsmagasinet Stunder av Lycka. Här på bloggen har jag inte bloggat på en månad och jag känner verkligen hur det dåliga samvetet ekar mellan inläggen. Att hänga här blev tyvärr en börda för mig när jag helst ville göra annat. Som att få axla redaktörsrollen på Stunder-redaktionen och ansvara för allt vårt publicerade innehåll. Det ger mig energi och glädje.

Det skulle göra mig superglad om ni vill följa mig och de andra duktiga skribenterna på Stunder av Lyckas magasin.

stunder-av-lycka-jul-2014

Jag hoppas ni förstår att jag väljer att göra så här, jag tror ni hittar mycket läsglädje på stunderavlycka.se där vi dessutom är fler som skriver och ännu fler duktiga skribenter är på väg in. Så roligt! Jag är ju gravid med ett litet syskon till Ylva och det har fått mig att tänka lite extra på vad jag tycker är viktigt och vad jag vill lägga min tid på.

God jul!

5 Thoughts on “Bloggpaus till förmån för Stunder av Lycka!

  1. Hi! Please note a good offers for you. http://bit.ly/2M0q9uY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation