Cykeläventyrets samarbetspartners

Vårt cykeläventyr går inte att genomföra utan hjälpsamma samarbetspartners som bidrar med  värdefull kunskap och som låter oss testa deras produkter här i bloggen.

Här presenterar vi våra samarbetspartners inför vårt Cykeläventyr 2013:

babboelogo_site1

Babboe Nordic är företaget som gav oss möjligheten att komma iväg på vårt äventyr. Babboe är ett holländskt lådcykelmärke som tillverkar flera olika modeller av säkra och stabila lådcyklar av hög kvalité.


uteungarbarnsko_logo

Barnskospecialisten är en outdoor-butik med barnskor och barnkläder för ett aktivt uteliv.
Fokus ligger på kvalitet och funktion.

Den kunniga personalen kommer välja ut produkter för oss att testa utifrån vår äventyrsplan tillsammans med deras erfarenhet av uteaktiviteter med barn.


Chariot-Logo 280px Chariot Carriers är ledande inom cykelvagnar för att transportera barn. Genomtänkt funktion och design med ett högt säkerhetstänk ger en vagn som är fantastisk att använda.


sabbatsberg logo 300px
Ica Supermarket Sabbatsberg har hjälp oss med ett fantastiskt startkit fyllt med ätbar energi att använda under cykeläventyret. I startkitet fanns klämpåsar med smoothie, energybars, majskrokar, gröt och ersättning. Toppen!


logo1Bambino har jättebra produkter för att underlätta matstunden med ditt barn. Vi har med oss flera av våra favoritprodukter på resan så att våra måltider blir lika som hemma.


Logga_utan_vagn_300pxCab-on är ett en mysig sittpåse och filt i fleece för barnvagnen. Den finns i två utföranden, med fleece och med vind- & vattentätt tyg, och i flera fina färger. Vi har fått möjligheten att prova den vindskyddande på Cykeläventyret 2013.


Cykelkartan logo smallCykelkartan är en serie om 30 kartor över mellersta och södra Sverige speciellt anpassade för den som vill ta sig fram med cykel. Många av kartorna blev nytryckta i juni 2013 så det har hög aktualitet. På kartorna är syns cykelleder tydligt i rött och det finns många sevärdheter och intressepunkter utmärkta.


logo

M by Mekonomen står för ett unikt utbud av verkstadstjänster och smarta tillbehör till bilen och resan. De har ett nytänkande och livsstilsanpassat butikskoncept som satsar på kvinnliga bilister i storstäder.

M by Mekonomen kittade oss med ett paket med säkerhetsprylar för cykeln! Perfekt för att vi ska få en problemfri cykelresa.


Add baby logoAddBaby har produkter för den aktiva barnfamiljen. När vi cyklar iväg på vårt äventyr så provar vi produkter speciellt för barnvagnar och säkerhet, perfekta att ta med på äventyr, utflykter och aktiviteter.


swegmark-logoSwegmarks bekväma sportbehåar passar utmärkt under träningen och den bekväma passformen gör dem idealiska att använda under cykeläventyret. Under vår långa cykeltur behövs mjuka funktionsplagg som andas därför är jag glad över samarbetet med Swegmark.


BikingBaby-Logo-Black-Web

Biking Baby marknadsför och är återförsäljare av det holländska företaget Bobike’s innovativa cykelsitsar och cykeltillbehör. Vi är väldigt glada att vi fått möjligheten att prova deras cykelsits som monteras på styret när vi är ute på långtur genom Sverige. Det ger oss en möjlighet att uppleva cykelturen tillsammans på ett roligt och säkert sätt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>