Ylvas outfits

Under menyn Ylvas outfits lägger jag upp kläder som Ylva haft på sig, var kläderna kommer ifrån och vilket datum hon bar dem. Många av kläderna hon bar när hon var bebis kommer från klädbiblioteket som Soldatens syskon har tillsammans, men nu när hon är äldre har vi insett att det är svårt att frakta kläder fram och tillbaka mellan Blekinge och Stockholm. Därför letar vi ofta fina kläder på loppisar och Ylvas gudmor hjälpte oss att fylla med massor av plagg genom en bekant som gärna ville bli av med barnkläder. Vi kallar det Klädbiblioteket 2.0 och är väldigt tacksamma över alla bidrag till Ylvas garderob.

Eftersom vi tycker att man både borde hjälpa och återanvända när vi kan skickar vi alltid Ylvas kläder vidare efter att hon vuxit ur dem. Fast några underbara plagg har vi lagt undan i en minneslåda som jag längtar efter att få visa Ylva när hon blir äldre.

 

Ylvas outfits 2012

Ylvas outfits 2013

Ylvas outfits 2014

 

2 Thoughts on “Ylvas outfits

  1. Pingback: Ylvas rosarandiga | What I want!

  2. Pingback: Ylvas outfit – A little Tigger | What I want!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>